A MESZ-tagság levelezőlistája

A Magyarországi Eszperantó Szövetség (MESZ) levelezőlistát működtet tagjai számára heamembraro néven, a Szövetség életével és az eszperantó nyelv híreivel kapcsolatos információáramlás elősegítése céljából. A levelezőlista tagja lehet bárki, aki a MESZ tagja.
(Tagsági viszony létesítése >>)

A levelezőlistán jelenleg moderációs küldés működik, mivel a MESZ vezetősége szeretné elejét venni annak, hogy az alapszabállyal ellentétes tartalmak, témán kívüli felhívások, valamint politikai állásfoglalások és vélemények jelenjenek meg a küldeményekben. A moderáció általános, minden beküldött e-mailre vonatkozik, nem személyre szól.

Levelezőlistánk aktív tagjainak figyelmébe:
Amennyiben nem kapják a listás küldeményeket, az alábbi okok állhatnak a háttérben:

  • az emlékeztető(k) ellenére sem rendezték tagdíjhátralékukat határidőig, így a MESZ- és levelezőlista-tagságuk – az alapszabálynak megfelelően – felfüggesztésre került,
  • megadott e-mail címük és egyéb megadott elérhetőségük sem él, így nem lehetséges velük felvenni a kapcsolatot az előzőek tisztázása végett, listás email-címük hibát jelez (postafiókjuk megtelt, megszűnt, stb.),
  • az alapszabállyal ellentétes tartalmat küldtek a listára, és kérésre sem tértek el tőle, emiatt levelezőlista-tagságuk felfüggesztésre került.

Amennyiben a listás küldemények technikai jellegű hibáival kapcsolatos kérdése merülne fel, kérjük, írjon e-mailt a MESZ központi e-mail címére a probléma mielőbbi megoldása érdekében.

Borítókép: wallpaperuse.com